0 In Ferie

Ugens kulturelle #3

Egeskov Open by Night! Vejret er ingen hindring når man er forberedt og ved, det ikke kan være anderledes.

Bevæbnet med regntøj og paraplyer kastede vi os over alle oplevelserne, fast besluttet på at få det hele med hjem og ikke lade os begrænse.

Sidst jeg var på Egeskov Slot var i 1993. Der er sørme sket meget på stedet siden. Vi var på slotsvandring, for vild i labyrinten, var på Tree-top-walking og hørte fuglestemmer og støvede alle museer igennem. Min mor konstaterede, at hendes gamle legetøj nu var kommet på museum og mødte Købmand Bruno fra sin fødeby. Han har lukket sin købmandsforretning og var nu kustode på købmandsmuseet. Selv fandt jeg min ungdoms grønne Puch Maxi på 70-er museet.

Vi spiste aftensmad og bagte snobrød.

Der var sådan en hyggelig stemning overalt. Vi sluttede dagen med koncert med Alberte Winding.

Inden vi (godt trætte) bevægede os ud og måtte lede efter Das Auto på den store parkeringsplads. Et opkald hjem til Kaj hjalp os på sporet, han kan nemlig spore bilen på sin telefon og ved altid hvor vi er. Vi overnattede i Ryslinge, hvorfra vores tøseferietur skulle fortsætte næste dag.

Senere hørte vi i øvrigt, at vi overhovedet ikke havde gået regn på Sydfyn. Derhjemme var de nærmest druknet i en syndflod!

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar