15 In Hverdagen

Uhyggelige katte historier 2

Så er der det med kattelig i trafikken.

En kat kan man vist ikke holde i snor. Derfor suser de rundt ude i trafikken og bliver kørt ned, og når de så er døde, må man cykle uden om liget. Nogle gange bliver liget fjernet forholdsvis hurtigt. Andre gange ligger det i rabatten til det forgår af sig selv. Og det tager lang tid.

Og det er GYSERAGTIGT. Syn af den slags forfølger mig i søvne!

En gang på vej til arbejde, kom jeg cyklende, netop som en kat var kørt ned i vejkanten. Det var én massakre og jeg var nødsaget til at bugsere min cykel gennem blod og ligdele, mens jeg af alle kræfter holdt vejret og forsøgte at kigge væk.

Puha – hvis ikke det her lig blev fjernet, ville jeg være nødt til at passere igennem igen i eftermiddag, på vej hjem fra arbejde. ("ik' kig' på katten ik' kig' på katten… FUCK!!!" – kommer altid til at gøre det alligevel).

Tanken var utålelig. Så jeg ringede til Fredericia kommunes tekniske forvaltning:

"Der er én, der er blevet kørt ihjel i viadukten nede på strandvejen. Vi I være venlig at sende nogen ud og fjerne liget?"

Det var ikke deres bord, sagde kommunen. Jeg skulle ringe til Falck. Det gjorde jeg. Men Falck havde ingen aftale med Fredericia Kommune om fjernelse af traffikofre. Tilbage til kommunen, hvor jeg fik en flink kontordame til, at gøre hvad hun kunne.

Liget blev aldrig fjernet. Jeg cyklede på fortovet i den forkerte side af vejen i en uge, mens jeg dag for dag kunne følge forrådnelsen ("ik' kig' på katten ik' kig' på katten…). Uhyggeligt!

Hvad der reddede mig, var et kraftigt snefald, som usynliggjorde liget i 2 uger. Og da sneen smeltede … wdaaarrdk …. Var der ikke meget tilbage af det kæledyr.

Væmmeligt.

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Moster Tulle
  14. september 2006 at

  Katte….her jager jeg katte ud af haven. En nyindflyttet genbo har 2 stk. af slagsen, som finder stor fornøjelse i at forrette deres nødtørft i mit fine rosenbed og de gider ikke engang gøre sig den ulejlighed at grave bevismaterialet lidt ned. Er der først 2 kommer der straks flere så i øjeblikket jager jeg på skift 4 katte ud af haven.
  Og Mollie…ih, hvor hun elsker det bed med de kattelorte…det er kun et spørgsmål om tid før hun ruller sig i dem.
  Jeg HADER katte…..Utilregnelige bæster, som skider i min have….

 • Reply
  Moster Tulle
  14. september 2006 at

  Med til historien hører jo egentlig nok også, at vi selv har haft kat, som vi desværre måtte skille os af med p.g.a. allergi. Jeg er ikke kattemenneske, foretrækker så bestemt hunde, men alligevel blev det en kat, fordi min mand ikke kan (kunne, nu har vi jo Mollie) li’ hunde. Oliver var sød, rigtig sød, kom når jeg fløjtede på ham, mjavede og spandt. Men det værste ved at have ham var at jeg aldrig vidste hvor han var (det gør man jo ikke med udendørs-katte) så jeg gik rundt i evig skræk for om kræet blev kørt over. Og så var han så frygtelig tillidsfuld, så han gik ind hos andre mennesker, når deres terrassedør stod åben – IKKE i orden og man kan intet gøre (udover at lade den blive en inde-kat og DET er altså synd for sådan et kattedyr).

 • Reply
  Helle
  14. september 2006 at

  Vidste du ikke hvor du havde den? Den stod nok og krattede på naboens havedød 😀
  Kender faktisk nogen, der har sådan nogle fine racekatte, som ikke må komme ud. De har en stor voliere, de lukker dem ud i.

 • Reply
  Helle
  14. september 2006 at

  Arrgg – havedød … jeg mener havedør.

 • Reply
  Lizelotte
  14. september 2006 at

  “Der er én, der er blevet kørt ihjel i viadukten nede på strandvejen. Vi I være venlig at sende nogen ud og fjerne liget?”
  ….SAGDE du virkelig det???

 • Reply
  Helle
  14. september 2006 at

  Ja, Lizelotte. Det gjorde jeg faktisk. Og så tilføjede jeg (efter en ondskabsfuld kunstpause) “… det er en kat!”

 • Reply
  Lizelotte
  15. september 2006 at

  *GG* Helle, du forstår nu at belægge dine ord… ville godt have hørt den chokerede tavshed i den anden ende af røret.

 • Reply
  Helle
  15. september 2006 at

  Jeg tror faktisk ikke rigtigt hun hoppede på den. Hun lød nemlig ikke særlig chokeret …

 • Reply
  Lizelotte
  15. september 2006 at

  Det får en til at tænke på, hvilken slags henvendelser de normalt får…

 • Reply
  Nanna
  14. november 2006 at

  god men den er ikke hilt parfekt ok

 • Reply
  Nanna.b
  14. november 2006 at

  god men den kunne got blive bedre3333#3################3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1???????????????????????

 • Reply
  Mette
  14. november 2006 at

  lille hisoriejeg har lavet en robinsonade den var på 6 sider ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ah ha ah ah ah ah ha hi hi hi hi h hi ih hi hi hi hi hi hi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????
  ps den var god ooooooooookkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!???

 • Reply
  lisa
  14. november 2006 at

  ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha h aha ha ha ha ha ha aha aha ha ha ha ha h aha ha ah ahq ababaaha hazhaaha aha aha ha ahba ah hi hi hi hi ihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hi hi hibm hibhi hi hi hi hi hi hi hi hi hihihihihihihihihihihihihihi, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,……………………—————– ps den var god

 • Reply
  lukas
  14. november 2006 at

  ha ha ha hi hi hi hvad så dir man din historie var ikke god ha ha ha hi hi hi

 • Reply
  helle
  15. november 2006 at

  Mette? Nanna? Lukas? Lisa?
  Har I drukket?

 • Læg en kommentar