0 In Hverdagen

Uhyggelige katte historier 3

Eller ferierejsen til Kreta dengang i 2000, hvor jeg ved gud slet ikke havde forudset, at ugen ville blive ét mareridt af katte!

Katte overalt – men værst af alt: Et mylder af tiggende katte på restauranterne.  Jeg sad som på nåle hele ugen. Min familie gjorde, hvad de kunne. Men hver gang jeg hørte deres "Psssttttt…" eller "tsssssh …" vidste jeg, at der var en kat i nærheden, som de prøvede at kyse væk

Kors, hvor var jeg anspændt.

Det ville være nemmere, hvis jeg bare syntes de var søde.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Dramatisk fredag aften

Fredag aften endte lidt dramatisk. I torsdags fik Emilie lavet en endoskopisk torakal sympatektomi (operation mod rødme) på Skejby Sygehus. Umiddelbart gik operationen fint, og selvom Emilie havde dødondt i...

Close