6 In Hverdagen

Uhyggelige kattehistorier 4

Jamen – jeg har da for resten også engang været ude for en kat på en dansk restaurant. Oven i købet en fin én af slagsen (restauranten, altså).

Her havde jeg ikke min familie med. Det var en forretningsmiddag og jeg var sammen med 2 chefer og en engelsk leverandør.

Pludselig hopper en lille kat op og lægger sine forpoter på mit ene lår!

Hvad gør Helle-mor her så? HUN HOPPER DA BARE OP PÅ SKØDET AF DEN ENGELSKE LEVERANDØR!! Med et skrig – og uden at tænke!!

Det eneste positive der er at sige om det er, at det løsnede gevaldigt op for den formelle stemning. Både chefer og leverandør hylede af grin …

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Frida
  14. september 2006 at

  “Uhyggelig” historie?… ved ikke. Jeg synes den her er morsom. Men skal indrømme at nogle af de andre historier er en smule uhyggelige.

 • Reply
  Lizelotte
  14. september 2006 at

  Helle, hvor sødt … og så lige dig, der er lidt genert (i hvert fald i forhold til mig 😉 … jeg er sikker på du var et hit!!

 • Reply
  Moster Tulle
  14. september 2006 at

  Tihi – der ville jeg godt have været…
  Hvad med andre pels-kræ – er det lige så slemt?

 • Reply
  Moster Tulle
  14. september 2006 at

  Hmm – kom lige til at tænke…du er ikke ved at blive sær, vel?

 • Reply
  Helle
  14. september 2006 at

  Nej, Moster Tulle. Jeg er ikke ved at blive sær. Jeg har altid været det – hvad Katte angår, i hvert fald 🙁

 • Reply
  Birgitte
  15. september 2006 at

  Kommer til at tænke på engang jeg arbejde sammen med én, hvis moster var eminent til at bage lagkagebunde. Så mange at de skulle i fryseren. En dag hoppede katten med ned i fryseren, UDEN at hun opdagede det!! Skrækkeligt. Næste gang hun åbnede låget, lå der en stivfrossen kat. Så kan du snakke GYSER-agtigt! Hun var rædselsslagen, og ringede til dyrlægen. Hun mente at den stadigvæk levede. Han rådede hende til at gnide pelsen med lidt benzin(?), så den ganske langsomt kunne få varmen igen. Hun forsøgte uden der rigtig skete noget. Så ringede hun igen. Hun måtte godt putte lidt mere på, bare den ikke blev gennemvåd. Så hun sad der og følte sig åndsvag, og gned sin kat med benzin. Pludselig for den op! Rendte op og ned af trapperne og var fuldstændig vild. Det endte med at den faldt om på gulvet foran trappen… ved du hvorfor?
  Fordi den var løbet tør for benzin!

 • Leave a Reply

  Read more:
  Mine cykler

  Ja, "11 cykler har jeg haft" skrev jeg forleden. Blogindlæg nr. 51 i kategorien #minecykler skal handle om dem. Min første TREK Jeg fik min første racercykel i år 2000...

  Close