2 Udgivet i På skrump

Utroværdige badevægte

Mandag morgen, medio januar, op på badevægten. Plus 400 gram siden sidste mandag.

(Stiger af … *suk*).

Apropos badevægte, så mødte jeg en klubkammerat til spinning i lørdags. Han plejer ikke at spinne om lørdagen, men det gjorde han i lørdags, for han havde nemlig fået en ny badevægt i julegave.

Den vejede 4 kg. mere en den gamle han havde, og dermed befandt hans BMI sig pludselig oppe i det kritiske felt, fortalte han!!

Bestyrtet, var han gået tilbage til forretningen med julegaven. Her havde han prøvet 4 forskellige badevægte – de vejede alle sammen 4 kg. mindre (altså lige som hans gamle badevægt) …. men byttet vægten, havde han vist ikke fået. I stedet sad han nu her til lørdagsspinning.

Anyway – kampen mod det kritiske BMI fik han nu udsat lidt, for dagen efter styrtede han nede i skoven på sin første mountainbike tur, brækkede kravebenet og blev idømt 4 ugers såvel spinning- som cykelpause.

Min egen 400 grams vægtstigning i den forgangne uge, behøver jeg slet-slet ikke lade mig slå ud af. Næ, nej. Vi har nemlig nordeuropas mest utroværdige badevægt, her i huset (Det siger Kaj også!).

Og forresten, så hverken mærker eller ser jeg ikke den mindste forskel på “sidebenene” i forhold til december – men jeg kan da godt se, at den med “tab 5 kilo i januar måned (“Troooo på det, Helle“), hænger i en tynd tråd her 12 dage inde i projektet, præcis som det gjorde sidste år (kan jeg se af mine dagbogsoptegnelser), hvor jeg nemlig tabte 1,2 kg. i januar og tog 3 kg. på igen i uge 8.

Hmmfppp!!!

Så gør jeg det sgu bare, i februar –  taber 5 kg, altså (siger hun, og bider sammen om morgenmaden: 50 g. Herkules rugbrød med 25 g. 30% ost og en spand kaffe).

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Helle MA
  12. januar 2009 at

  De vægte, de vægte….
  Jeg har med årene fået overbevist mig selv, at det jo da er fuldstændig ligegyldigt om vægten vejer for meget eller for lidt, man skal bare veje sig på den samme vægt hele tiden. Og så ellers bruge spejlet til den endelige vurdering! Er det ikke næsten rigtigt?
  Før havde vi en vægt, der vist nok vejede et par kilo for lidt, og min svigerinde så altid himmel-henrykt ud, når hun kom ud fra badeværelset. Hun må nok betragtes som ret naiv. Nu er den udskiftet med en digitalvægt.

  God kamp, Helle. Jeg er sikker på at du når dit mål med din vilje – styrke, men du må nok sætte lidt mere end én måned af til projektet!

 • Svar
  Helle
  14. januar 2009 at

  Jeg skubbede en gang min badevægt langt ind under min seng i 3 måneder!!! Det tog jeg ikke på af ….

 • Læg en kommentar