3 In Bolig og hjem

Værelse med udsigt og fælles bad

Det er hverdag igen. Kaj er taget til Brøndby for at lave VM i landevejscykling, men jeg er ikke alene i huset.

Vi har nemligt fået en logerende.

Nikoline er flyttet hjem!

Nikoline og kæresten, de ville nemlig ikke være kærester mere, så de var nødt til at finde sig hver en ny lejlighed og mens Nikoline venter på at kunne flytte ind i sin, har hun lejet et værelse her.

Jo, jo – værelse med udsigt (til naboens ligusterhæk) 7 kvadratmeter med fælles toilet og bad på gangen. Fri adgang til Mummys vaskemaskine (og hun har lovet ikke at rode i MIT beskidte vasketøj). Alt sammen til en favorable husleje og på midlertidig kontrakt.

Så i aften har jeg nogen at spise sammen med. Cykeltræne skal jeg ikke. Jeg restituerer!

For HOLD KÆÆÆÆFT, hvor er jeg brugt, efter i går. For når sandheden skal frem, så blev jeg (+ et par stykker mere) stegt … g-e-n-n-e-mstegt gennem ethundredeogtyve kilometer nede bagerst i gruppen, på de aller hårdeste pladser. Ikke én fribillet fik vi. Ikke ét hjul, blev vi budt. Og der blev ikke kigget bagud – tværimod kørte de fra os! Det var altså noget af et kulturchok når man er vandt til den ånd, der hersker i Baghjulet …. . Pyyyyyyhhh – så kan der sgu blive langt til Paris!

Jeg har så meget syre i kroppen, at jeg kunne starte Helles Lille Hjemme Kemifabrik – og værst af alt – jeg har det ikke supersmart i min skulder …

Kajs motto er som bekendt, at det skal være skidt, før det kan blive godt, så lige nu kan det kun gå fremad.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  John Bosen Larsen
  26. april 2011 at

  Hej Helle
  Jeg var nok en af ” synderne “, men har aldrig kørt i så stor en flok før og var betaget af dem der førte an og blev revet med i stemningen + den smukke natur i havde derover.
  jeg håber på at jeg kan gøre skaden god igen næste gang vi skal cykle sammen, og vil prøve på at tænke på andre end mig selv og prøve at dele mit overskud med de andre cyklister.
  jeg har utroligt meget at lære hvad angår klubånd og holdkørsel og det håber jeg at lære af jer med meget erfaring.
  Med venlig hilsen John

 • Reply
  Helle
  26. april 2011 at

  Ja – der ligger et stykke arbejde i at blive rystet sammen. Men vi har 1200 kilometer at øve os i 😉

  Det er benhårdt, at ligge nede bagerst i gruppen og halse bagefter de hurtige. Hvis de svage kommer ind at ligge midt i gruppen, kan vi blive suget med i et flow. Man bruger jo 20% færre kræfter, når man ligger på hjul og så man man bedre følge gruppen, uden at slide de svage til blods.
  Omvendt skal der også mod til, at lægge sig på hjul, hos en flok fremmede ryttere, man ikke kender, og som man ikke kører sammen med til hverdag, så jeg indrømmer, jeg bad ikke om at komme ind i gruppen. Én kan ellers nok råbe op, når det skal være 🙂

  Som Kaj sagde – det var GOD træning 😀

 • Reply
  RIA
  28. april 2011 at

  Øv for Nikoline. Men godt, hun har en mor som dig, der byder hende hjem med åbne arme.

 • Leave a Reply

  Read more:
  Boligkøber incognito

  Jeg vil ud at se på hus! Jeg vil, jeg vil, jeg vil. Jeg har allerede skrevet til Ejendomsmægleren - og det selvom jeg har alt det hus, jeg kan...

  Close