0 In Gravel biking

Våde tæer i Store Å

Efter en lørdag formiddag med diverse praktiske gøremål, fik vi tid til en cykeltur hen på eftermiddagen. Efter en uge, hvor det har ØS-regnet, var vejret rigtig fint i dag. Så er det om at komme ud og nyde lyset og weekendvejret.

Turen gik ud over Vejlby Fed, mod Bro, hvor Kaj fandt nogle stier nær vandet.

Og lidt forhindringer så vi også … måske har det også blæst i ugens løb?

Vi har faktisk været lidt små-forkølede i den forgangne uge (og ja, vi er Corona-negative), så vi havde lovet hinanden en afslappende tur med rolig puls. Bare ud og indånde den friske efterårsluft og trække vejret dybt ned i de forkølede lunger.

Og tid til pauser …

Kaj ledte os ind på nogle skovstier i Harndrup og Brenderup Skov, hvor – det kan jeg se på mit Heatmap – jeg ikke har været før (i hvert fald i min Strava-tid). Vi cirkulerede lidt rundt – Kaj kørte recon.

Det var dejlige, faste gravelstier af den slags, som jeg kan li’ at køre på – og de var nogetlunde tørre.

Først ved Store Å i Brenderup fik vi våde tæer. Vi cyklede langs åen og den var gået over sine breder. Strømmen var stærk. Det lignede Amazonas.

Vi tog os tid til at betragte fisketrappen, hvor vi så flere havørreder springe og Kaj faldt i snak med en lystfisker, der stod og filmede.

Men videre måtte vi, inden vi blev alt for kolde – nu med våde tæer. Vi fik en pause mere, da Kaj mødte en kunde, som han stoppede og førte en lang samtale med. Brrrrr ….

55 gode kilometer på Miss Diverge og 3 timers kvalitetstid med min mand.

Og så hjem til et laaaangt, varmt bad.

Og blødt tøj på.

Og nem aftensmad.

Og så ind i sofaen og se banecykling …

Dideriksen og Leth skal skal køre VM i Parløb og cykeltøjet hænger på tørresnoren og skulle gerne blive tørt til i morgen, hvor jeg skal ud på cykel igen. Kaj siger, at de store ryttere cykler dagen før, for at “åbne benene”. Nu er mine ben i hvert fald åbne til i morgen.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar