0 In Ferie

Vådt i Viborg

Onsdag morgen tog vi en lille sluttur på Fur før vi drog mod syd. Her regnede det – øsregnede hele eftermiddagen – så vi legede turister i Viborg, iført regnjakker og paraply.

Torsdag morgen forlod vi vores Bed & Breakfast i Knudstrup kl. 10.00. Betalte kontant i jyske dollars og drog mod Hald Sø.

sidstetur-vaad1

Håbet var, at vi kunne gennemføre 3 strækninger, vi havde fundet der. Det var vores sidste cykeldag og vi glædede os til at få noget ud af dagen.

Her var smukt, men terrænet var TUNGT at vand, efter et helt døgns silende nedbør og det lovede stadig ikke tørvejr.

sidstetur-vaad2

Ret kort tid efter start begyndte det at STYRT regne igen. Det øsede ned, som om vejrguderne bare havde lyst til at afstraffe os. Vi nøjedes med at cykle den ene af de 3 sløjfer og returnerede til bilen, våde ind til skindet.

hald-soe-helle3

Her brugte vi det sidste vand i drikkedunken til at skylle mudder af benene.

sidstetur-vaad4

Så krængede vi ALT det våde cykeltøj af, der midt på rastepladsen, tog tørt tøj på, satte os til rette i bilen og kørte hjem til Fyn.

Cykelferien var slut for i år – vi er våde nok nu.

Sommerferien 2016 lakker mod enden – en weekend og halvanden dag, det er hvad jeg har tilbage. Nu må jeg tage mig selv hårdt i nakken, for ikke at lade “søndagsdepressionen” synke ned over mig, på en torsdag eftermiddag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Mit barndomshjem på Nørre Allé

Jeg FIK set mit barndomshjem på Nørre Alle i Strib. Det lille gule hus, som nu er blevet et større gult hus. Der indløb nemlig en invitation og i dag...

Close