0 Udgivet i Livskvalitet

Værket

I de sidste 4 dage er jeg kommet sent i seng. Ikke bare fordi jeg har arbejdet eller været ude at cykle – men fordi jeg har malet.

Lige om lidt har jeg nemlig haft bare vægge her i mit nye hus i et helt år, for vi har ikke fundet noget der passede til de store vægge. Jeg ville ha’ kunst, men det jeg fandt, havde jeg ikke råd til at købe.

Så laver jeg da bare noget selv!

Hvor svært kan det være, at klaske noget farve på et lærred?

Mig ind i Bilka’s webshop og bestille lærreder (halvanden x en meter), rammer, maling og malegrej. En fragtmand leverede det hele (fragtfrit) dagen efter. 1000 kr. for hele molevitten. Billigt.

En voksdug ud over køkkenbordet og SÅ i gang.

Men pyhhhha – hvis jeg ikke vidste det før, så ved jeg nu hvorfor kunstnere går på akademiet i mange år. Det var slet ikke så let, som som jeg regnede med.

Kaj fulgte processen tæt og det skortede ikke på gode råd. “Måske skulle du..?”, “Ville det ikke være bedre, hvis …?”. Hvad vidste jeg?

Efter 4 dage og MEGET brugt farvelade og megen malen om og malen ovenpå, besluttede jeg mig for at værket var færdigt.

Færdig arbejde! Den gigantiske sæbeboble, som skulle svære langsomt ind over alle de grønne og blå farver, var ikke helt perfekt, men jeg ved selv det er en sæbebobbel. Længe sad jeg i sofaen og betragtede værket på afstand og i forskelligt lys. Så besluttede jeg mig for, at vende det på højkant …

… og for at elske det!

Det er mit 2. værk og det første store. Jeg har selv lavet det. Det er sådan det er blevet – jeg hænger det op og holder af det.

Og i aften skal jeg tidligt i seng.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar