1 In Hverdagen

Værtindegaven i hus

Søndag eftermiddag. Årets 2. sidste dag.

Kaj meldte sig frivilligt til at køre Emilie hjem til Århus (hvor hun skal fejre nytåret sammen med veninderne) og det selvom hun stod og skulle med toget. Så enten keder man sig rigtig meget eller også har man bare rigtig meget lyst til én sidste time alene sammen med datteren, inden juleferien for alvor er slut og hverdagen melder sig.

Tilbage sidder jeg – uden bil!

Og jeg, som skulle have værtindegaven til nytårsaften hentet hjem (og cykle med den i møgvejr vil jeg ikke …)

Så er det godt jeg har svigerdrengen i huset lidt endnu (han fejrer nytåret her i byen, sammen med gutterne og tager først til Århus tirsdag, når bølgerne har lagt sig.) Han kan passende få lov til at køre taxa for svigermor.

Frk. Iberis er flexibel. Hun åbner butikken, selv efter lukketid og hun kender værtindens smag – for hun har før lavet flotte dekorationer til hende.

011

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Madame
  30. december 2012 at

  Din værtindebuket er helt utrolig smuk.
  Rigtig godt nytår, Helle!

 • Leave a Reply

  Read more:
  Jeg har brug for din hjælp!

  Siden jeg lagde det nye tema her på Helleshyggeblog, har mine spamfiltre systematisk frasorteret alle kommentarer - velkomne som uvelkomne - og det med hård hånd. Det er selvfølgelig rart...

  Close