1 In Vandring

Vandretur by Night

Vibeke og  jeg mødtes på en mørk, mørk sti her i aften.

“Er det dig??”
“Ja, det er mig”

Og nej – vi var ikke på cykel, selvom vi egentlig havde en aftale om at mødes til MTB by Night i aften. Men jeg ømmer min ryg og Vibeke restituerer efter en H1N1. I stedet aftalte vi at gå en tur.

Først lagde vi vejen forbi Lillebæltshallerne, hvor jeg gjorde brug af min demokratiske ret. Vibeke ventede udenfor. Hun var kommet til at smide sit stemmekort ud med reklamerne.

Bagefter gik vi en tur gennem byen og kiggede på vinduer. Vi gik hjem over havnen og nød synet af Lillebæltsbroerne i flot stjerneklart vejr.

Vel hjemme tørrede jeg vandreskoene på måtten. Sådan, du. Mere mudder er der ikke, efter sådan en rask spadseretur. Først senere tikkede sms’en fra Susan ind. Hun havde cyklet MTB by Night alene høne og hun skrev:

“Har du stemt på en borgmester, der vil sætte gadelys op ved Søbadet?! Der var mørkt i skoven ! Jeg væltede og slog mit knæ!”
“Du er for sej, er du!”,
skrev jeg tilbage.
“Nej – jeg var bange!”, påstod hun. Jeg håber jeg har ryg til at gøre hende følgeskab næste tirsdag.

Hvad pokker?!?!? Emilie og kæresten har efterladt en stor skål slik på mit sofabord ….

Heeeeey – slikket ….?! Det står lige der … og …. “. Hmmmmm… gad vide om de opdager, hvis jeg tager bare en lille smule?

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  MrsBaloui
  18. november 2009 at

  Så må vi se om Bykongen er klar til den opfordring 😉

 • Leave a Reply

  Read more:
  Ridser i neglelakken

  Min allerførste tur på racercykel siden operationen i venstre kraveben, blev en udfordring. Ikke fordi kravebenet drillede (Det mærkede jeg ikke noget til). Heller ikke fordi Helle kørte fra mig...

  Close