0 In Svømning

Vandskade

Avs. Der er vandskade i min svømmehal for tiden. En læk i bunden af bassinet har gjort det nødvendigt, at tømme vandet ud og få skaden repareret. Forleden, da jeg mødte til Hatha Yoga (fortræning til Nordic Yoga Festival), kunne jeg følge arbejdet.

Skægt, som man får lyst til at svømme, når man pludselig ikke kan!

Efter nytår er mit svømning ellers gået helt i stå. Jeg har været af sted få gange om måneden. Pludselig har jeg ikke gidet stå op kl. 5 og jeg svømmer kun om morgenen.

Det gør ikke noget. Det er lysten der driver værket. Har jeg ikke lyst til at svømme lader jeg være. Det betyder som regel, at jeg bare har lyst til noget andet – summen af min tid.

Min nakke er ellers helt til rotterne og jeg har nærmest opgivet at finde nogen (læge, massør, behandler) der kan hjælpe mig af med det kroniske hold, der starter helt ned omkring skruerne i venstre kraveben og slutter smertende under venstre øre og hårgrænse. Jeg har brugt i 1000-vis af nytteløse kroner. Jeg har haft briller, kontorstol, hovedpude, stressende job, bike-fit – ja, snart sagt alt under lup. Ingenting gør nogen forskel ret længe ad gange. Øv!

Min nyeste teori er arvæv fra kravebenet, der strammer op, helt op ad hals og nakke. Måske?

Når jeg trænger til en dags fred, æder jeg lidt Ibumetin og får en pause. Ja, og så er der jo Kajs massage. Den er himmelsk!

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar