0 Udgivet i Motionscykling

Venter med spænding

Dagens tur med Gruppe D gik mod Kolding i STIV blæst. Kolding landevej er ikke min yndlingsstrækning og slet ikke i en stor gruppe i sidevind.

Vi fik kørt en masse gode bakker og min ”mallorca-klinge” kom i brug. Nu er der kun 14 dage, til jeg skal ned og cykle under (forhåbentlig) lidt varmere himmelstrøg.

Vel hjemme efter den ca. 70 kilometer lange tur, åbner jeg for Paris-Roubaix i fjernsynet og sætter mig til at vente på nyt fra Nikoline. Denne weekend cykler hun sine første lincensløb og moren er så spændt, så spændt.

Jeg ved nemlig hvor mange tanker hun har gjort sig, inden hun tog beslutningen om at køre licens og hvor meget energi, der er lagt i projektet de sidste 3 måneder og hvor mange sommerfugle, der blafrer rundt i maven.

Meldingen i går fra Hjørring lød sådan her: ”Sat efter 2 omgange – så gad jeg ikke cykle den 3. alene. Udgik – gennemsnitshastighed 35 kmt. Gennemsnitspuls 172”.

Nikoline var ikke imponeret af sin egen debut, men mor her er til gengæld let at imponere!

En time inde i Parix-Roubaix kommer så sms’en om søndagens løb i Ålborg: ”Gennemført! Blev nr. 4 ud af 7 startende piger.”

nikoline_aalborglob2

Vildt godt kørt! Og så i stormvejr. Og nr. 4 ud af 7? Alene det, at være der overhovedet, synes jeg er stort. Kun 7 piger til start. Mega sejt.

Herhjemme fejrer jeg Nikoline flotte resultat med lakridser, mens jeg spekulerer på, om det vil være muligt at besætte den absolut sidste afbudplads til Mallorca, her på falderebet..

rolf

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar