0 In Motionscykelløb

Vi bliver hjemme!

Helle og jeg kiggede vejrudsigter i dagene op til Hjerterdametouren. Vi havde været tilmeldt i månedsvis. Vi havde forsøgt at lokke nogle af Baghjulets (100!) kvindelige medlemmer med. Ingen gad lege med os.

Vi har haft så mange gode oplevelser sammen, til det løb. Det ville blive mit 6. Hjerterdametour, mit 74. motionscykelløb ever.

Og nu så vejrudsigterne vitterlig ikke for gode ud.  Med gru tænkte vi tilbage til Tour de Femme 2016, som vi kørte i det mest forfærdelige vejr. Seriøst, det gad vi ikke opleve igen.

Endelig tog vi beslutningen – vi bliver hjemme! 

Så Kaj og jeg sov længe, vågnede langsomt. Stod op og spiste morgenmad sammen.

Herefter fulgte en formiddag i dejligt vejr. Ikke skyggen af regn. Jeg surmulede (Det var jo fint cykelvejr!) …. tog i svømmehallen og svømmede 1500 meter og fulgte Hjerterdametouren live over Facebook. Arrghhh – jeg ville jo egentlig gerne være der …

Kl. 13.30 tog Kaj ud på cykeltur.

Kl. 13.45 åbnede himlen sig! Nu ØS-regner det.

Er det så nu jeg skal glæde mig over, at jeg sidder hjemme i sofaen og ikke er ude på Hjerterdameruten?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Dyrt besøg i Odense

Det blev et ualmindeligt dyrt besøg i Odense i går aftes, hvor jeg skulle til fødselsdagsmiddag kl. 18. Jeg ankom til byen, direkte fra arbejde, fandt en parkeringsplads. Den var...

Close