1 Udgivet i Arbejdslivet

“Vi cykler til arbejde” – os der har et :-)

Jeg fik besøg på mit kontor i dag.

Gæsten var en kollega. Han kom fordi han i flere dage havde set mig ankomme på den hvide MBK. Kollegaen her var kaptajn på firmaets “Vi cykler til arbejde”-hold og han kom for at invitere mit med med holdet.

Jeg sagde selvfølgelig straks ja tak. 

Godt nok starter kampagnen 1. maj og den første uge cykler jeg – ikke på arbejde – men på Mallorca og det tæller ikke. Vi fik en laaang cykelsnak.

Jeg er begyndt at nyyyde min 11 kilometer lange cykeltur morgen og aften. Jeg tror den på mange måder tager det “tryk” det også er, at starte nyt job og skulle have proppet en pokkers masse ny viden ind i knolden på rekordtid.

Jo, jo – “Vi cykler til arbejde” – os, der har et 🙂

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    FruE
    7. april 2011 at

    Fedt at arbejde i cykel afstand. For 4 år siden havde jeg 9, men en ændring gjorde, at jeg i stedet fik 50 km hver vej. Lidt for ambitiøst for mig 🙂 Og nu har jeg 2 dage med 210 km hver vej.

    Men jeg skal snart have min egen cykel i brug bare for motionens/luftens/lysets skyld 🙂

  • Læg en kommentar