0 In Ferie

Og vi gi’r chaufføren en hånd

Og vi gi’r chaufføren en hånd.

Han som har bragt både mig, VW’en og iøvrigt også sig selv, sikkert gennem Europas ferietrafik og frem til Alsace.

Selv om vi bed turen over ad et par gange, var vi dælme trætte, da vi nåede det lille Hotel Schlossberg sidst på eftermiddagen. Jeg har tilbudt at nulre og massere chaufføren hist og pist, som kompensation. Foreløbigt har han bedt om lov til at have det til gode.

Og turen herned er indtil videre det hele værd.

Hvor ER her altså hyggeligt.

Og så flinke de lokale er. De kigger, smiler, hilser og (når de hører vi ikke er lokale) slår de straks over i engelsk, for at kunne snakke med os.

Kaj synes jeg skal snakke noget mere fransk. Kaste mig ud i det – “Giv den gas”, siger han og jeg har også allerede gjort det. Jeg har sagt Merci, s’il vous plaît, soupe à l’oignon og voici Madame.

Give den gas, det får jeg rig lejlighed til i morgen, hvor racercyklerne skal pakkes ud og vi skal ud og mærke de lokale bakker. DET bliver spændende. Især fordi jeg kun har cyklet en enkel gang om ugen, siden jeg styrtede og slog min hånd for 1 måned siden. Når jeg endelig har fået fyraften og haft tid, har det været regnvejr.

I morgen lover de op til 34 graders varme. Jeg skal nok få min sag for.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar