0 In Mad

Vi laver mad i dag

Sidste lørdag tilbragte jeg på et bjerg i Italien. Denne lørdag står den på hjemmehygge – vi laver mad og venter gæster, mens vi ser damerne cykle VM.

Jeg elsker at lave mad, når jeg har god tid til det.

Menuen har jeg fundet i min nyeste kogebog, som jeg købte for det gavekort jeg fik til min fødselsdag (iøvrigt af de gæster, der kommer i aften). Desserten står på Æbletrifli, lavet af nogle af de dejlige æbler vi plukkede oppe i Tango’s æbleplantage. Det er min målsætning for efteråret, at der skal være en masse lørdage lige som den i dag.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Godt håndværk

Inden jeg drog af sted til den øde ø, hvor jeg har tilbragt de seneste 4 dage, aflagde jeg besøg hos ortopædkirurgen. Og han var (når han selv skulle sige...

Close