0 In Mad

Vi laver mad i dag

Sidste lørdag tilbragte jeg på et bjerg i Italien. Denne lørdag står den på hjemmehygge – vi laver mad og venter gæster, mens vi ser damerne cykle VM.

Jeg elsker at lave mad, når jeg har god tid til det.

Menuen har jeg fundet i min nyeste kogebog, som jeg købte for det gavekort jeg fik til min fødselsdag (iøvrigt af de gæster, der kommer i aften). Desserten står på Æbletrifli, lavet af nogle af de dejlige æbler vi plukkede oppe i Tango’s æbleplantage. Det er min målsætning for efteråret, at der skal være en masse lørdage lige som den i dag.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
En rar dag med gode samtaler

Når jeg er ude og ude længe, tager jeg min slynge på, fordi jeg bliver så træt i min hængede, højre skulder, af at være på "højkant" i mange timer. Det...

Close