0 In Vejret

Vi ri’er mo’ solne’gangen

Solen gik ned bag Lillebæltsbroen da Dorte forevigede vores lille Gruppe D på vej hjem i aften.

Turen blev 50 kilometer lang og turleder Kirsten sørgede for, at vi fik brugt benene godt i gr. D.

Og foråret er på vej nu, det siger de i vejrudsigten – det skulle være ganske vist. I eftermiddags mærkede jeg den der boblende glæde – var det forårsfornemmelser? Eller var det fordi jeg førte 2 ualmindelig gode samtaler i bilen på vej hjem fra arbejde? Jeg kan i hvert fald næsten ikke huske, hvornår jeg sidst har følt den der boblende glæde, men i dag var den der.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
En overdosis Matador

Det er stadigvæk juleferie. Kaj og jeg har indtaget sofaregionerne og er gået i gang med en overdosis Matador. Vi er nået til afsnit 6. Jeg bliver simpelthen aldrig færdig...

Close