0 In Hygge

Vi ses i Svendborg!

Hvis du kan læse spejlvendt, kan du se, at jeg har taget min “Vi ses i Svendborg!” T-shirt på i dag.

I dag skulle det store DGI Landstævne i Svendborg have startet. Jeg skulle have været til Svendborg med mit gymnastikhold og have mødtes med gymnaster og idrætsudøvere fra hele landet.

Som bekendt blev Landsstævnet udskudt et år, pga. Coronaen.

Jeg kommer til Svendborg den 1. juli 2021 alligevel. I eftermiddag drager jeg og mine kolleger nemlig af sted til firma-sommerarrangement hos chefen. Festen skal holdes i hans have. Vi skal ud at sejle i chefens båd, på Svendborgsund. For en sikkerhedsskyld har jeg pakket badetøj med i tasken. 🙂

Og tandbørste, for jeg skal sove på hotel i nat.

Og så glæder jeg mig ellers bare til en hyggelig aften … i Svendborg … den 1. juli 2021 (og drømmer om Landsstævnet i Svendborg 2022).

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar