0 Udgivet i Bare pjat ..

Vi sparer på Ellen

“Vi skal spare på Ellen … men hvordan gør vi“, spurgte Petra Nagel pædagogisk den danske befolkning i Godaften Danmark forleden.

Spare på Ellen ??

Jeg troede det hed “spare på elektriciteten”. Eller måske “Spare på elforbruget”?

Det er nok bare et nyt moderne udtryk jeg ikke kan vænne mig til. Lige som jeg ikke kan vænne mig til, at de unge siger “Det ligner at …” – “Det ligner, at han er blevet klippet“. Jeg HAR undersøgt. De må åbenbart gerne sige “det ligner at“, men gosh, hvor jeg synes det lyder forkert.

Nå – men I må godt lige give mig et kryds i karakterbogen – Jeg sparer på Ellen. Her til morgen hænger jeg mit sengetøj UD til tørre på mit nye væg-tørrestativ.

Jeg starter ikke min tørretumbler.

Det ligner, at jeg har styr på det med Ellen. 🙂

Vi får også snart fjernvarme …

Og vi har bestilt en el-bil.

“Så mangler vi bare, at blive veganere”, siger jeg til Kaj, men han siger, at DET bliver over hans lig.

PS. Efter aftenmaden i går aftes, ryddede jeg til side og startede opvaskermaskinen som vanligt, hvorpå Kaj kigger på sin mobil-app og udbryder: “Nej! Du starter da vel ikke opvaskermaskinen lige på det tidspunkt, hvor Ellen er dyrest?!”.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar