2 In MTB by Night

Vi ved hvor han bor

Kl. 18 mødtes jeg med en flok piger og en enkel mand, for at cykle en times tid på Baghjulets MTB by Night rute. Vejret var rigtig dejligt og skoven var efterårs smuk. Det var ikke helt mørkt endnu.

Vi tonsede rundt i en times tid, samlet og til dels lidt spredt, som vi nu bedst kunne. Dejligt at få pulsen op og som mørket faldt på, blev det mere og mere hyggeligt.

paabynightruten

Efter den aftalte time, stoppede vi op – men nu var gruppens ene mand væk. Vi ventede lidt på ham, men han kom ikke hen til slutstedet. Nogen mente han måtte være kørt hjem, men det syntes jeg ikke kunne passe. Han er nemlig gammel orienteringsløber.

Vigtig regel indenfor O-løb: Udgå aldrig uden at give besked. De andre tror måske du er blevet væk, og giver sig til at lede efter dig!

Ha! Så er det godt vi ved hvor han bor!

Vi cyklede ned forbi hans hus, hvor vi bankede på hans dør. Han kone lukkede op. “Er din mand kommet hjem?”, spurgte vi. Det var han og nu stak han hovedet ud af døren – han havde ovenikøbet nået at være i bad.

Jamen, det var jo godt så.

Så kunne vi sige tak for i aften og trille hjem til aftenens gøremål – kl. var kun lige godt 19, så aftenen var stadig lang.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anders
  21. oktober 2015 at

  Hej Helle,

  Det er en rigtig god blog og det ser ud til at være en rigtig god tur 🙂

  Hvilke lygter bruger i på sådan en tur, når det begynder at blive mørkt? Jeg overvejer at købe disse, men er i tvivl om de er gode nok?

  https://www.smartcykler.dk/xlc-beamer-set-10-lux-cl-s01

 • Reply
  Helle
  21. oktober 2015 at

  Det er lidt forskelligt, hvad for nogen lygter folk har.

 • Læg en kommentar