0 In Vintercup

Vi venter i spænding

Ting vi venter i spænding på, i denne tid:

  1. Smittetallet for Frankrig!

Det stiger. For at være åbent, skal et land have under 20 smittede per 100.000 indbyggere per uge. I Frankrig er tallet 36 i dag. I går meldte de om stort Corona-udbrud i en nudistlejr i Marseille! Hvis de danske myndigheder fraråder rejser til Frankrig, bliver vores Provence-tur aflyst.

2. Den nye sofa!

Den skulle komme i uge 36. Nu er vi i hvert fald klar til at tage imod den, for i går aftes kom der en dame og købte den gamle, sorte hjørnesofa. Den fortsætter sit liv i et sommerhus, hvor den bliver slidt færdigt – det synes jeg er et godt otium til min sofa.

En ting jeg ikke behøver at vente på i år, er Vintercup sæsonen.

Den blev aflyst i går!

Ingen Vintercup sammen med Dorte i år ….

Min 18. vintercupsæson kommer ikke til at finde sted til vinter. Arrangørerne var ellers klar med alverdens Corona-foranstaltninger. F.eks. måtte vi ikke mødes i hallerne før og efter løbet, men skulle møde lige før start og køre direkte hjem bagefter (hvor sjovt havde DET også været?) – men i sidste ende kunne haller og skoler slet ikke vil have besøg af 500 mountainbike-ryttere. De kæmper deres egen kamp for at holde deres steder åbne og Coronafri.

Så ingen vintercup i år.

Jeg har under alle omstændigheder et kritisk kig på, hvad jeg bruger min tid på, lige for tiden – så en aflyst vintercup kan passende indgå i det projekt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Aaaaatjuuu!

Når ens mand forviser hyacinterne fra stuen ... AAAATTJJUU!!!! Nøj, hvor sådan nogle hyacinter egentlig også dufter kraftigt.

Close