0 In Vejret

Vidunderlige sommer!

Jeg sprang i løbetøjet straks jeg kom hjem fra job.

Jeg løb til slagteren (2,68 km). Handlede lidt ind. Med grillmad under den ene arm løb jeg hen til den parkeringsplads, hvor min mor havde efterladt sin lille bil da hun drog af på bustur i morges. Jeg var bestilt til at køre bilen hjem til carporten igen.

Det gjorde jeg.

Stadig med grillmad under armen, løb jeg turen fra min mors carport og hjem til mig selv (0,98 km).

Kødet røg på grillen og var klar da Kaj kom hjem fra yoga (Heeeeey! Nu er der ikke længe til vi skal til yoga-festival. Min julegave til min mand (der har alt!) – en billet til yoga-festival. Noget at sige til, jeg var lidt spændt på hans reaktion juleaften?

Men han blev glad).

Og så: Endnu en VIDUNDERLIG sommeraften på terrassen. Eller som Nikoline udtrykte det, da jeg snakkede i telefon med hende tidligere: “Hvad fanden sker der for vejret i det her land!” – korrekt, vi er ikke forvænt med det her, men vi nyder det.

Og se lige en solnedgang bag Staurby Skov og Strib og så kl. 21.23.

Vidunderlige sommer!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Nej tak til journalisten

Aaaaahh - ENDELIG påskeferie. Og onsdagen sluttede med en dejlig solo MTB tur i skønt vejr. Og i dag mødte jeg ikke nogen sure fodgængere på mine skovstier. Hvilket minder...

Close