0 Udgivet i Vintercup

Vinter i Billund

For 3. gang i mit liv var jeg i dag til Vintercup hos cykelkammeraterne fra Billund.

Som de foregående 2 gange, var det 3. afdeling, januarafdelingen, som midtjyderne stod for. Her er der risiko for rigtigt vintervejr.

Og som sidst jeg var der, viste det sig, at være vinter i Billund (omend vandet i min drikkedunk ikke var bundsfrossen som sidst, så var der dog slush-ice i ‘saftevandet’ i dag.)

Som første gang jeg cyklede vintercup deroppe, var der dejligt jysk skovterræn at byde på.

Sådan en vintercup-tur bliver for Dorte og mits vedkommende ikke mange kilometer lang- det når vi simpelthen ikke og slet ikke når det er stinkende glat og vi er forsigtige, for ingen af os har lyst at vælte og blive sat af, pga. skader (med alt det spændende vores kommende cykelår byder på).

Da først jeg var kørt varm, havde jeg lyst til at vende cyklerne og køre ud i Randbøldals fede natur igen. Pist væk var morgenens besvær (kom f.eks. ud og fandt en punkteret cykel (som Kaj heldigvis fixede for mig i et ruf) og ærgrede mig tilmed en hel del over, at vi var nødt til at parkere så langt væk fra startstedet).

Pga. parkeringen langt væk, droppede vi både bad og varm suppe. Vi tog bilen direkte hjem efter cykelturen og nu sidder jeg her og blogger, mens solen stadigvæk skinner uden for og jeg har mest lyst til at spænde de lyserøde og løbe en tur, for jeg har slet ikke fået dagslys nok endnu. For i morgen starter endnu en lang og mørk januar arbejdsuge og jeg må vente 5 dage inden jeg kan komme ud i dagslyset igen.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar