2 In Vintercup

Vinter uden cup

Pias og min tur til Vintercup i Vester Åby på Sydfyn, gik over i historien i dag – altså vores egen historie. Den tangerer “unødvendig udkørsel”, for hvor vigtigt er det lige, at komme til sydfyn og køre vintercup i sådan et vejr?!

Vejret viste sig nu også, at være noget værre derude, end vi havde forestillet os. Pias bil kunne slet ikke stå fast og flere gange var vi ude på nogle gevaldige rutcheture. Ruuuuuttchhhh – sidelæns til højre … ruuuuuutttcchhhhhh – sidelæns til venstre. Hvilken grøft ville vi lande i? Ingen af dem ( besluttede Pias bil sig for). I stedet satte den kurs mod en bil, der (uvist af hvilke årsager) holdt i vejsiden og JEG lukkede øjnene og forberedte mig på bragtet … men på mikakuløsvis, gled vi forbi.

Pyyyhhhhhh – da vi endelig nåede frem efter 2 timers kørsel, vendte vi bare lige bilen foran Bøgebjerghallen i Vesteråby, hvor vintercuppen var i fuld gang. Så kørte vi mod Faaborg og hjemad, uden så meget som at stå ud af bilen!

INGEN af hos, havde lyst til at komme ud at cykle nu! Fy for pokker.

Som sagt, så syntes vi ikke, vi ramte den der bil og derfor blev vi også temmelig forbavsede da vi halvejs mod Odense opdagede, at stativet med vores cykler ikke alene var ved at falde af – det var knækket!

Sikke en tur!

4 timer efter, vi var kørt hjemmefra, var vi hjemme igen. “En dag vil vi grine af det her“, sagde vi til hinanden. Lige i dag, griner vi ikke så pokkers meget. 🙁

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Finn
  5. december 2010 at

  Nåede I ikke a stoppe ved Konnerups Chocolatier? Det var ellers lækre sager.
  Finn

 • Reply
  Helle
  6. december 2010 at

  Næh … ikke engang den fornøjelse kunne vi tage os sammen til 🙁

 • Læg en kommentar