0 Udgivet i Vintercup

Vintercup i Åbenrå

Vintercup – 4. afdeling i Åbenrå.

Sol over Åbenrå – SÅ får man forårsfornemmelser!

– Par nr. 14 blæser ud på ruten. Den er kuperet og vi kan se der er masser af skovkørsel. Det skal nok blive godt.

Først: Post nr. 7. Fundet! Spørgsmål rigtig besvaret = de første 6 point i hus.

Så videre til post 5. Fundet! Spørgsmål IKKE rigtig besvaret (Tangeværkert laver el til 3.000 hustande, ikke 30.000) = kun 3 point i hus.

Så videre til post 1. Den er svært tilgængelig, vi finder den. Det giver 6 point, men vi svarer forkert på spørgsmålet (Europarådet har hovedsæde i Strasbourg, ikke i Bruxelles) og får ikke de 3 point i hus for spørgsmålet.

Så er vi kun oppe på 15 point.

Videre til post 8. Vi finder posten og svarer rigtigt. Så er vi oppe på 21 point.

Videre til post 9. Fundet, men forkert besvaret spørgsmå (Folk der samler på mønter hedder Numismatikere, ikke Filatelister … grrrrr min fejl) – så er vi på 24 point.

Post 9 her har en henvisningspost. Den blæser vi ud og finder – puuuuuust, det går op ad bakke – men hvor ER der bare smukt i Sønder Hesselmark skov. Henvisningspost fundet og spørgsmål rigtig besvaret, 6 point mere i hus. Så er vi på 30 point.

Fin ny cykel hensmidt. Vi har travlt og skal skynde os ….

NU har vi ikke meget tid tilbage. “Vi skal direkte hjem“, siger Dorte, “ellers får vi strafpoint.”

Ææææææv – her er så dejligt at cykle! Jeg vil ikke hjem. Pokker stå i, at cykle hjem, når vi har kørt så langt væk som til ÅBENRÅ for at cykle! Og det bare for at undgå strafpoint i en ligegyldig konkurrence, vi aldrig har gjort os i alligevel.

På det argumentationsgrundlag får jeg overtalt Dorte til at tage post 6 på vej tilbage og hvor var det bare godt vi gjorde det, for SIKKE et smukt område.

Post 6 finder vi og spørgsmålet besvares korrekt, så vi lander yderligere 6 point. Så har vi 36 point.

Så går det hjemad. Vi kommer for sent hjem og får åbenbart 11 strafpoint og slutter på 25 point og en 8. plads i vores klasse.

Og jeg havde bare lyst til at vende cyklen og køre ud i terrænet igen!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar