0 In Vintercup

Vintercup i Harte

Pias og min vintercup ved Harte nær Kolding gik godt i dag.

Vi havde fint cykelvejr og  fandt 7 poster. Vi svarede rigtigt på 5 af spørgmålene og fik kun få strafpoint for, at komme for sent hjem.

Et af spørgsmålene lød f.eks. “Hvem sad længst på præsidentposten: A Gaddaffi. B Castro. C. Mubarak.” Pia huskede at Gaddaffi vist havde siddet i mindst 40 år. Vi blev nu alligevel enige om, at Castro havde siddet længere …  Vi tog chancen og klippede posten i B. Det gav 6 point 🙂

Vi fik en del terrænkørsel (inkl. en lang løbetur!) og en masse mudder. Ikke lige min kop te. Det river i begge mine brækkede kraveben, når underlaget begynder at skride under min cykel 🙁

Vel i mål, var der KØ i damernes omklædningsrum. Åhhh – man mindes de go’e gamle dage, hvor der næsten ikke var nogen piger, der kørte vintercup. Dengang var der plads nok i omklædningsrummene.

I dag var der varmt vand i hanerne. Til gengæld var der faktisk ikke meget vand – men hvad pokker. Man kan jo ikke få både i pose og i sæk.

Vi fik en delt 2. plads i vores klasse i dag. Det er sørme godt cyklet af Helle & Pia 🙂

Næste gang vi skal køre vintercup går turen laaaaangt væk hjemmefra: Helt til Als og Danfoss Cykelklub. Vi forbereder os på en heldagstur sammen.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar