0 In Vintercup

Vintercup i Sønder Stenderup

Vi lagde ud med at gå efter post nr. 7. Den måtte vi lede lidt efter. Herefter var vi et kort øjeblik fristet til at begynde at klatre gennem levende hegn og vade gennem åer, for at nå op til post 2. Men nej!

post

Vi kørte samme vej tilbage mod Sønder Stenderup.

Jeg kører fra Inger på de lige strækninger og hun ta’r mig på alle bakkerne.

Pludselg så vi, at post 9 lå lige til venstre. Den suste vi ud og klippede. Den var med henvisning og det gav en post mere.

Så var det vi traf en ny beslutning. Blæse være med post 2 – post 4 lå meget mere praktisk for og sikke et held vi gjorde det, for hvor fik vi bare en flot cykeltur ud af det. Vi cyklede helt nede langs Lillebælt, nord for Binderup Strand.

stranden

Ved post 4 så vi par der snød! Den ene stod og ventede ude på stien, mens makkeren løb ind i terrænet og klippede post. Det mås man ikke! Fy-fy … jeg tog deres nummer og så bagefter, at de fik en 2. plads. Jeg synes måske liiiige man burde overholde reglerne, nå man ovenikøbet ligger indenfor vinderpladserne.

Inger og jeg bryder også reglerne. Jeg har nemlig aldrig fået sat mit nummer på min cykel! GODT vi ikke blev smidt hjem i går. Så var vi jo gået glip af den flotte cykeltur.

15 kilometer, stod der på tælleren, da vi kørte i mål nogle minutter før tid.

ingeroghelle

Det  blev vores sidste afdeling i år – afslutningen til marts må vi droppe.

PUFFF – så gik der igen en weekend og jeg må vente 5 dage igen, før jeg kan komme ud i frisk luft i dagtimerne (læs: ikke sidde buret inde på et kontor, i dagens bedste timer). Nedtællingen begynder nu.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Lokalopvisning. Check!

Lokalopvisningen blev overstået i weekenden. Det er festligt at mødes med resten af ens foreningen og vise hinanden, hvad man har fået vinteren til at gå med. - om lidt...

Close