0 Udgivet i Vintercup

Vintercup uden fokus

3. afdeling af vintercuppen blev kørt i Børkop i dag,  men Pia og jeg havde fokus på andre ting end poster og kort og cykling. Derfor blev det til mere snak end cykling. Pias liv ta’r nogle gevaldige kolbøtter i øjeblikket. Det kan ikke undgås, at vores tur blev præget af det. Det gør ingenting. Vintercup er bare ikke det vigtigste lige nu.

Vi var i mål 10 minutter før tid, fordi vi på forhånd opgav at nå ud til en post mere. Pia cyklede direkte hjem til Fredericia. Imens stillede jeg mig til at snakke med en fremmed mand, som fortalte mig, at han var stik-tosset på mig, alt imens jeg ventede på Kaj og Nikoline, som kom dampsvedende i mål, 20 minutter senere.

Møg våde, møg beskidte, møg kolde pakkede vi sammen, skiftede tøj, monterede cykler og kørte direkte hjem til vask – af både cykler og os selv.

Herunder: Nikoline er en viking – hun skifter tøj i bare ben og tophue på en kold parkeringplads i Børkop 5. januar. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ….

nikolineviking

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar