0 In Vintercup

Vintercupafslutning

Søndag morgen besluttede jeg mig alligevel for at tage til vintercupafslutning og køre en solo, selvom min makker har brækket anklen og er sat ud af spillet for en stund.

Det blev min 15. vintercupafslutning og vi skulle køre i Gelsted, kun 20 km hjemmefra. Jeg var glad for, at jeg kom af sted.

Jeg startede godt nok med at være lidt deprimeret over at stå der alene. Jeg sendte en selfie til min fraværende makker …. buhuuuuu…. heeeeelt alene …

Og så drog jeg ud på ruten.

Her lavede jeg iøvrigt nogle dumme fejl .

Jeg tog en gafling ved post 4, var for længe om at finde henvisningsposten ved post 12 og svarede forkert på 2 spørgsmål, så det var ikke de store point jeg fik kørt hjem.

Det føltes lidt lige meget …

Men ruten var dejlig – og det er noget af det fedeste ved at tage til Vintercup – alle de dejlige steder, man kommer på sin cykel. Jeg nød cykelturen rigtig meget – og humøret steg, da jeg mødte Pia og Helle og fik en snak med dem.

Vel i mål, var det grænseoverskridende at tage bad så TÆT med så mange andre kvinder (akke-ja, akke-ja – mindes hvor god plads der var i damernes omklædningsrum for 15 år siden, hvor vi var 3 rene damehold, der dystede i mix-klassen. Damerne havde sgu ikke engang sin egen klasse dengang!)

Til gengæld var der varmt vand i bruseren. Og så var der afslutningsmiddag og hyggeligt samvær med en masse dejlig mennesker.

Det blev en god dag!

Par nr. 215 slutter vintercup sæsonen 2018/2019 på en 10. plads ud af 15. i vores klasse. Med dette indlæg, kan jeg publisere blogindlæg nr. 63 i kategorien “Vintercup”.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar