0 In Vintercup

Prøveløb – nu med compas

Midt under vores vintercupprøveløb i Morud i dag, befandt jeg og min cykel sig pludselig i et område, hvor jeg aldrig nogen sinde havde drømt om, vi skulle sætte vores ben/dæk:

På Bjarne Ravn Ubergs berømte mountainbike bane!

Her lå post 6.

Hoooldda fast! Så har man set det med! Vi tog lige en lille rundtur, for at strække oplevelsen lidt. Banen er berømt og berygtet i lokale MTB kredse, fordi Bjarne har anlagt dette krævende spor på sin private grund og stiller den til disposition i forskellige trænings- og løbssammenhænge.

Post 6 var den femte post jeg og de to vintercupdebutanter, jeg cyklede sammen med, fandt den dag. Og vi var ude i det flotteste, flotteste efterårsklædte skovterræn!
 

Og så kan jeg fortælle, at mit nyindkøbte kompas i den grad, kom til sin ret i dag.

Ikke fordi vi var cyklet forkert. Jeg vidste godt, hvor vi var. Det gjorde de to debutanter egentlig også, men retningen videre derfra og op mod post 4 var vi rygende uenige om. De to debutanter påstod hårdnakket (og argumenterede engageret for) at vi skulle til venstre … mod syd.

 Jeg stod alene med min fornemmelse af, at vi burde gå mod højre … mod nord.

 Det var noget med den bymæssige bebyggelse derovre. Skoven, vi lige var kommet ud af. Infrastrukturen … en gennemgående hovedgade, det levende hegn deroppe. Jeg læste bare terrænet og det kunne ikke passe, at vi skulle mod syd!

 Men to mod én.

 Og man skal aldrig være påståelig. Slet ikke når man har flertallet imod sig.

 Så i stedet trak jeg mit kompas op af lommen og placerede det på kortet. Mine cykelvenner måbede, da pilen afslørede, at jeg havde ret. De havde faktisk vendt kortet på hovedet.

 ”7 år, Mulle.” (Så længe har jeg cyklet vintercup). ”Man ved ét og andet ….”, sagde jeg selvfølgelig ikke. Men resten af turen, lyttede de med respekt …  😉

 Ahhhhhh, nu er jeg hjemme og slapper af med te og strikketøj. Fredags MTB i går, Vintercupprøve løb i dag – og i morgen har jeg, Kajs fødselsdag til trods, fået lov at tage til søndagstræning, inden fødselsdagsbarnet skal fejres. Foreløbigt, har det været en dejlig cykelweekend!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Vandværksturen

Søndag blev vejret meget bedre end lovet (først her mandag morgen, er stormen begyndt), så jeg hoppede på Cube biken og tog ud for at se, om der var nogen...

Close