0 Udgivet i Hverdagen

Virkeligheden retoucheres …

Fredag morgen arbejder jeg på hjemmekontoret. Udenfor øsregner det. Her er stille og hyggeligt og jeg har kaffe på kanden.

Først ordner jeg et par ting i Photoshop. Bla. skal et par feriebilleder fixes, fordi nogen synes de var lidt mere svedige, end godt var. Uffff!! Svedpletter under armene? Det er liiiiige autentisk nok.

Men ingen panik – svedpletter  forsvinder som dug for solen i Photoshop.

Jeg kender det godt fra mig selv. Jeg blev selv fotograferet den anden dag – et billede der skal offentliggøres og bruges længe (gys!). Jeg havde sådan lyst til at bede fotografen regulere lidt hist og pist …. men jeg fik det ikke lige gjort.

Virkeligheden bliver bare lidt mere til at holde ud, når den har været en tur igennem Photoshop …. eller Instagram …. eller på Facebook. Der er sådan nogle smarte filtre og så kan den hverken lugtes, ses eller føles …

Tja …

Tænkt hvis virkeligheden var så nem at lave om på, som billerne i Photoshop.

Virkeligheden:
virkelighedogdrom virkelighed

Photoshop drømmen:

drom

Drengene på billedet er iøvrigt blevet Emilies sponsorbørn. De er brødre, hedder Regie og Richard og er 10 og 11 år gamle. Emilie sponorerer deres  skolegang, indtil de går ud af skolen. På billedet herunder, er de ude og købe skolebøger. Deres nye skoleår starter her i juni.

Og se det er en virkelig historie. Nofilter 😉

skolesager

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar