0 Udgivet i Løb

Virtuel Mizuno Strandsvejsløbet

Jeg FIK løbet mit virtuelle løb i dag. Og arrangørerne havde gjort det så fint med live speak, opvarmning ved Mette Bjeld og positive reportager fra hele landet, hvor mere end 6000 løbere løb en tur hjemme fra deres bopæl og registrerede deres tid til Sportstiming.

Alligevel blev jeg ramt at tristesse over, at sådan et fint arrangement ikke kan afholdes, på sådan en dejlig forårsdag.

Resten af lørdagen slappede jeg af herhjemme. Fik en lur på solsengen på terrassen og solede mig.

Senere så jeg Gyldne Genkig på TV2 Sport (de har ikke så meget andet at bringe). Jeg så Michael Rasmussen vinde Tour de France etapen på Col d’Aubisque i 2007 – det var den etape jeg lå på stuegulvet og så, rygsyg af en diskusprolaps. (Det var endte jo engentlig også med at være en trist historie med Kyllingen fra Tølløse).

Det positive er, at smittekurverne på Corona-smitten ser ud til at flade ud i dag og at der dermed er tegn på, at nedlukningen af samfundet har den ønskede effekt.

Kaj bager pizza til os og i aften vil jeg trøste mig med et glas rosévin.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar