0 In Løb

Virtuelt løb – virkelig mærkeligt

Aflysninger siden sidst: Fyen Rundt er aflyst. GP Herning er aflyst. Eventyrløbet er aflyst. Ironman 70.3 i Alcudia på Mallorca er aflyst.

Ikke at jeg skulle deltage i noget af det, men hold NU OP, hvor er der mange mennesker, der “ikke skal nogen steder” i denne tid.

I morgen skal jeg deltage i et virtuelt motionsløb.

Det skal foregå på den her måde. Man printer sit startnummer ud (mit ser ud som det I kan se herover), sætter det på sin trøje.

Kl. 11.00 går starten og man starter hjemme fra, hvor man bor.

Så løber man ud – mutters alene – med sit startnummer på maven (det virker virkelig fjollet) – jeg har tilmeldt mig 5 km. Ruten bestemmer man selv. Jeg løber min Corona-rute – ned til Færgelejet og tilbaws igen.

Den tur har jeg løbet 5 gange nu og mine tider bliver hurtigere og hurtigere … sikkert fordi den keder mig mere og mere og jeg vil gerne hurtigt hjem i bad.

Mens man løber sit virtuelle løb, kan man så tilslutte sig noget “live speak” som man kan høre i sine ørebøffer via sin smartphone.

Når man har løbet de 5 km stopper man tiden, åbner straks sin mail på mobilen og trykker på knappen “slut din tid” i den mail, Lillebælt Halvmaraton på forhånd har sendt én. Dermed registrerer de ens tid. Ikke så præcist, men det er jo fuldstændig lige meget.

Det er fredag. Det er forår. Foran mig venter en dag på fjernkontoret. Om lidt bevæger jeg mig ud i den øde morgentrafik. Det er nu 14 dage siden, jeg har været sammen med andre mennesker end Kaj og kollegaen i celle 1. Inkubationstiden er overstået og jeg er ikke blevet syg. Jeg kan derfor nog regne med, at jeg enten ikke er nået at blive smittet med Corona-virus inden vi isolerede os eller også har jeg været rast smittebærer og virus burde (efter hvad jeg har hørt) i så fald nu være ude af min krop nu og jeg har ikke haft mulighed for at smitte andre end Kaj og min kollega og de er også stadigvæk raske.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar