2 Udgivet i Mad

Vold mod indre organer

Frokosten i går tangerede “vold mod indre organer” og jeg tillægger Kaj det fulde ansvar for det, der skete.

Da vi landede i Kastrup kort før middag, passerede vi Kajs stampølsevogn på vej ned på toget.

Stampølsevogn – jo, for pølsemanden bag disken genkendte Kaj og hilste kammeratligt. Vi fik “det sædvanlig”: 2 ristede med det hele, og der var halv pris på den 3. hvis vi kunne spise flere.

Det er godt nok mange år siden, jeg har spist ved en pølsevogn!

Men når nu Kaj så gerne ville og vi var kommet i byen sammen her, så “ski’ værre med det da”. Jeg åd de to ristede, mens jeg prøvede at abstrahere fra, hvor LIDT fibre, der var i det her brød og hvor MEGET fedt og farvestoffer der var i de der røde pølser. Normalvis slet ikke menneskeegnet føde …

Hen på eftermiddagen fik jeg en grum mavepine – Jeg lagde mig på sofaen og tog straffen med værdighed.

Nu er det hverdag igen – arbejdsdagen venter. Jeg har snittet gulerødder og blomkål og skåret pærer til salatkassen. Morgenmaden består af 2 skiver knækbrød (Wasa Sport Plus 21 gram fibre pr. hundrede gram). Jeg har lumske planer om nogle råkostsalater til kødet i aften – jeg må have proppet noget sundt i Kaj de næste dage, inden han rejser hjem til ungkarlehyblen i Norge og til kantinens norske kok og hans  Pinnekjøt og Lutefisk og fiskebudding …. (først nævnte norske specialitet kan jeg lugte endnu – det stinker som en gammel uldsweater!!!)

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Letten
  20. november 2008 at

  Kan sagtens følge dig.
  Min mave reagerer også sådan på pølser.

 • Svar
  Trine
  20. november 2008 at

  hehehe…

  Idag var jeg i Kvickly for at købe lidt ind. Da jeg så stillede mig op i køen kom jeg til at stå bag en landmand som lugtede af våd hund (ikke et ondt ord om landmænd, men dét var han altså, og han lugtede af lige præcis våd hund!!)

  Nå men altså… Hans indkøb var:

  En stor pakke med røde pølser
  2 liter Sødmælk
  En pakke RØD Kings
  og til sidst som prikken over i’et – Gamle Ole (hvad ellers?)

  Jeg siger ingenting 🙂

 • Læg en kommentar