2 Udgivet i Motionscykling

vorespuls.dk cyklede til Esbjerg

Torsdag, den 4. juli havde været planlagt lige siden februar. Jeg skulle deltage i DGI arrangementet ”Vorespuls.dk cykler til Landstævnet 2013”.

Jeg havde selv sat klubturen i søen tilbage i februar og 16 klubkammerater havde tilmeldt sig. Det havde kostet tid og planlægning.

Da jeg stod ved Middelfart Naturcenter i går morges, havde jeg bare alt andet end lyst til at bruge hele dagen på, at cykle 120 km til Esbjerg – endsige tid …

Jeg tænkte: ”Det kan du sgu takke dig selv for, Helle. Du har selv slået klubturen op på hjemmesiden. Hvis ikke DU havde gjort det, er jeg ikke sikker på, andre havde gjort det”.

Det var med andre ord min egen SKYLD, at jeg skulle til at cykle til Esbjerg lige nu …

Turen startede (læs om den her) – og så blev det bare sådan en god cykeltur og en kanon god dag, som jeg endte med at nyde i fulde drag.

cyklertilesbjerg

Så da jeg sad ved bordet torsdag aften i vorespuls.dk’s telt ved Landstævnet i Esbjerg og skålede med alle drengene (jeg var eneste pige fra Baghjulet), så tænkte jeg:

Det er også min FORTJENESTE, at vi har haft sådan en god cykeltur og –dag i dag, for hvis jeg ikke havde taget initiativet til, at slå klubturen op, haft planlægningen og møde med DGI – så havde vi nok ikke siddet her nu.

Det blev en god oplevelse.

Jeg må bare lige løbe lidt hurtigere, de næste dage, så jeg kan få indhentet det, den her lille feriedag har kostet mig. 🙂

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Hans R. Sørensen
  8. juli 2013 at

  Hej Helle.
  Her far DGI Fyns side skal du have STORT TAK for initiativet – Rart at du og klubkammeraterne havde en god dag. Den blev samtidig lærerrig for DGI Fyn (og for DGI) – på den gode måde.
  God sommer.
  Hans R. Sørensen
  DGI Fyn.

 • Svar
  Helle
  10. juli 2013 at

  Velbekomme – og god sommer til dig også.

 • Læg en kommentar