0 In Cyber-livet

Webmoster glæder

Jeg vågner træt til Kajs vækkeur kl. 05:30. Mens han er i bad, bladrer jeg dovent min mobiltelefon igennem. Op på min skærm toner … En nøgen mand!

Han er cykelrytter og han har slået sig. Av, av, det bløder og nu viser han lige gutterne sine sår. Og Webmoster får lov at kigge med. Det er den slags gratis administrator-glæder, der følger med. Heldigvis har han behørigt bortretoucheret kritiske steder, på sin slanke krop.

Jeg scroller videre. Frem toner en besked fra en medtrafikant, der havde mødt nogen af os ude på ruterne i aftes. En af de mere trælse hilsner.

Webmoster svarer pænt på hans høflige reminder. (Det KAN da ikke have været vores gruppe D han mødte i aftes. Vi cyklede da så pænt og to-og-to næsten hele tiden!).

Jeg scroller videre og ser billeder fra Kajs træningstur i aftes. Om kort tid, skal han og en flok mere på Pinse Gravel tur (3 dage med 300 kilometers grus og oppakning). I aftes havde deltagerne sat hinanden stævne til Grej-teste-tur med bikepacking udstyr. Hele gruppen mødte til træningstid sammen med os andre.

Det gav anledning til et godt grin da formanden bød velkommen. “Og Kaj tilbyder en længere tur i aften …” siger formanden og alles hoveder drejede sig mod Kaj … Og DER stod han med GIGANTISKE kufferter på cyklen. Ikke noget almindeligt syn i Motionscykelklubben Baghjulet, hvor vi normalt ikke kører med oppakning på cyklerne.

“Hvis det går godt, er I hjemme på torsdag …” tilføjede formanden (ironisk). Fanme god humor! 😀

Senere på aftenen så jeg billeder fra deres træningtur, som var gået godt. (Ole er i gang med en selfie – Enig. du ser satme godt ud, Ole.)

Dagens nyheder er dermed checket og jeg kan stå op og gå i bad og gøre mig klar til en dag på udekontoret. Og mens Kajs dag byder på endnu en gravel træningstur, direkte fra arbejde, så har min krop hviledag i dag – tiltrængt efter 3 dage med sport og bevægelse. Aaaahhh – jeg trænger også til at slappe af med noget fysisk passivt hjernearbejde.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar