2 In Vejret

Weekend med dejligt vejr

Weekenden er ved at være slut. En weekend der startede med en vagt i Xtreme Melfar 24 sekretariatet, hvor jeg udleverede startposer og tog imod eftertilmeldinger. Sådan rundt regnet 5 timers foreningsarbejde.

grundlovsdag2

Som altid er mit job slut når starten går.

grundlovsdag

Jeg legede fotograf ude på ruten lørdag eftermiddag, men derudover blev min  weekend brugt på alt andet end cykling.

Den stod på afslapning! Og iøvrigt også årets første tur i bølgerne blå. Sikke et fantastisk, sydlandsk klima vi har haft!

grundlovsdag3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Trine
  5. juni 2016 at

  Lyder som den dejligste weekend og jeg vil så sige at det også har været hyggeligt at kunne følge 24 timers rytterne rundt om i byen. Desværre var det ikke har styr på trafikreglerne og ved at man ikke cykler venstre om en bilist der skal dreje til højre 🙁

  Bortset fra det er jo kun hyggeligt at følge de lokale arrangementer. Og thumbs up til dig for at ryge i bølgen blå, jeg nøjedes nu med badebassinet.

 • Reply
  hellestougaard
  6. juni 2016 at

  Æv – nej, der er altid nogen, der ikke overholder trafikreglerne.

 • Leave a Reply

  Read more:
  Fredagsmelankoli

  I dag poster jeg et billede fra vores seneste cykelferie - det var på Korsika. Jeg studerer det lidt og så giver jeg mig selv lov til at synke ned...

  Close