0 In Mad

Weekend – kom an!

Hold nu kæft! HyggeHelle var ude at skride med Das Auto TO gange på vej til arbejde i morges.

Spejl, spejl glat var det. Sort is! Da jeg nåede til Brugsen i Harndrup måtte jeg lige holde ind på parkeringspladsen og tage en pause. Shit – mine ben rystede under mig!

Jeg ringede hjem til Kaj, der sad på hjemmekontor for at få noget medlidenhed.

Du kører ikke videre, før du ser en saltspreder!“, sagde han. Men jeg kunne jo ikke holde der og blomstre – så jeg sneglede mig gennem Fjeldsted mod Hovedlandevejen. Her var der saltet og her var der ingen farlige sving som på Ruggårdslandevej. Pyyyhhhhhh – jeg ankom til arbejde 20 minutter for sent. Dagens første e-mail var fra Kaj. “Er du godt fremme??“, stod der.

Hjemad gik det bedre og fredag aften kaster jeg mig over næste opskrift i The Grand Tour Cookbook. Vi skal have Kylling i Cashew med Salvie og citrondampet spidskål.

Mens jeg river citronskal tænker jeg på, at jeg godt nok ikke har cyklet mange kilometer i december.

Til gengæld var jeg til Aqua-fitness i aftes og det var en kold fornøjelse. Øvelserne var for stille til, at jeg kunne holde varmen. Jeg kompenserede i herrernes kæmpestore sauna (der er stadig byttet om på dame og herreomklædningsrummene).

Nå … maden er klar. Værsågod. Der er serveret. Vi spiser til tonerne af Händels Messias – det er snart jul og weekend – kom an!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Fuld af numre

"Nr. 813 - 522 - 912 - 1522 - 647 - 846 - 597 - 517 - 995 - 996 - nr. 785 - 334 - 561 - 541 -...

Close