0 In Defekt!!!

Well above weekly range

Det blev en HÅRD 100-kilometers tur vi kom ud på i dag og jeg var lykkelig for mine klubkammerater, som slæbte mig hjem i den hårde modvind, mens jeg gjorde mig umage for at tage alt det læ, jeg kunne få.

Udturen startede ellers i fin solskinsvejr og medvind. I Årup fik vi den første byge. Vi sprang i tørvejr og stod der en 10-15 minutter og håbede, det ville drive over.

Det gjorde det og vi fortsatte gennem Bred, bag om Vissenbjerg og til Langesø, hvor vi gjorde holdt og fik en is.

Sådan en må man få, når man er ude på en 100-kilometers tur.

På hjemturen fik jeg det hårdt som ind-i-helvede. Den var ren gal med Helle, kunnne jeg mærke (og se på min puls). SATAN, det var hårdt at hænge på.

Men så opdagede jeg, at mit baghjul var punkteret og at jeg kørte i modvind, på bakker med et fladt dæk!

Igen var jeg glad for min klubkammerat, som i et snuptag skiftede slangen på Lille Frøken Cannondales nye Spinergy hjul. Han bedyrede, at da han pumpede dækket fik han pulsen op for første gang i dag. Det var derfor jeg lod ham trække hjem, uden dårlig samvittighed 🙂

Og hjemturen … ? Årrrhhh – den var hård i den vind. Jeg lå hele tiden en 5-10 slag under maxpuls og det er dælme hårdt i flere timer.

Nu er jeg hjemme, har fået et bad og kan nå 3 timers hvile på min nye sofa (til Tour de France, som de jo kører sent i år pga. Coronaen) og så: i byen at spise.

Strava siger at min effort er ‘well above weekly range”. Det kan jeg godt mærke.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar