0 In Løb

Wenn Ich eine Giraffe Wäre …

Det begynder at gå lidt bedre med mit løb og december har været god.

På flere ture har jeg haft løbeselskab af Nikoline. Da jeg besøgte hende i Lübeck først på måneden, spændte vi løbeskoene og løb ud i den mørke tyske december morgen.

Nikoline syntes godt nok jeg løb langsomt. Hun kunne ved siden af mig med store skridt og stadig holde trit, mente hun (Wenn Ich eine Giraffe Wäre, da könnte ich lange schritte nehmen – nå ja, den sætning er der nok ikke andre end mig, der ser noget morsomt i.

Det var i 1981 og vi havde tysk i gymnasiet og Birgitte, som var en langbenet pige ude fra Nørre Åby og god til tysk, blev spurgt om hun kunne komme med et eksempel på en sætning med konjunktiv (tror jeg det var). Birgitte tænkte sig lidt om og sagde så: Wenn Ich eine Giraffe Wäre, da könnte ich lange schritte nehmen – hvorpå hele klassen brød sammen af grin.

Man skulle nok have været der).

Anyway – Nikoline måtte indrømme, at jeg bliver bedre når jeg bliver løbet varm og hun har under alle omstændigheder presset mig på både hastighed og distance og således har mit decemberløb i skrivende stund rundet svimlende 40 kilometer og i morges holdt jeg den gode linje (hver 2. dag, siger Nikoline) og løb alene. 7 km!

Løb er mega god vintertræning for mig!

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar