0 In Arbejdslivet

When they go low …

Fredag spiste jeg frokost i det fri. Vi fejrede, at ferien er nært forestående og at kollegerne nu så småt smutter på ferie én efter én de kommende måneder (én er allerede gået fra). Grillen blev tændt på terrassen og det var hyggeligt.

Lige der trængte jeg egentlig også til, at der skulle ske noget positivt, for jeg havde fået en mega SKIDEBALLE af en sur kunde, der ikke var enig i den handelsaftale han havde indgået med virksomheden, og som jeg sad og forvaltede.

When they go low, you go high!

Jeg måtte afbryde manden (der sad i en høj lederstilling) i sit frådende vredesudbrud og spørge ham, om han ønskede at tale med min chef (med hvem han jo havde forhandlet aftalen).

Det ville han sgu ikke!

Han ville hellere skælde ud på en kontordame. Altså indtil han ikke kunne finde på mere og sige, og lagde røret på.

Et kvarter inde i min frokostpause i solskinnet på terrassen, spurgte min chef (der jo desværre ikke havde haft lejlighed til at tale med den vrede kunde – endnu) drillende, om det egentlig ikke var længe siden (en time måske?), at nogen havde givet mig en skideballe 🙂

Nå – jeg tog en lille cykeltur, da jeg kom hjem fra arbejde. Vejret var fint …. i modsætning til her lørdag morgen, hvor det ØSER ned og det ligner en inde-dag.

Heldigt – at det netop er i dag Tour de France starter! Jeg tror lørdag den 6. juli 2019 skal være en afstessnings-hvileud-low-carb-yoga-TV-TourdeFrande-kaffe-læse-lørdag sammen med Kaj.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar