0 In Livskvalitet

Yin & Yang Yoga

På årets 2. sidste aften iførte jeg mig mine nye yogastrømper (som jeg fik i julegave) og tog med Kaj til Nytårs Yin & Yang Yoga i hans Yogacenter.

Yin & yang repræsenter dualiteterne i os, i livet og i alting. Komplementære og modsatrettede energier som vi mennesker hele tiden veksler imellem på daglig basis. Yin & Yang beskrives med ord som feminin/maskulin, nat/dag, kulde/varme, passiv/aktiv, mm. samt at alting har begge dele i sig. At kende forskellen imellem disse energier i os selv er et redskab til større balance i hverdagen. Sådan lød invitationen.

Det blev megafed halvanden time, som sluttede med bobler og godt nytår til alle.

Herhjemme starter vi “De Største Øjeblikke” TV2 forfra og ser udendelsen til tapas og det, der bliver årets sidste glas rødvin for mit vedkommende. Jeg har nemlig købt ind til en skøn ALKOHOLFRI nytårsaften, så jeg kan bringe mig selv og min mand sikkert hjem efter en – det er jeg sikker på det bliver – dejlig nytåraften i gode venners lag.

Den tid den glæde 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Kursuslørdag

En laaang, men meget spændende kursuslørdag lakker mod enden ...

Close