0 Udgivet i Arbejdslivet

Det’ er jo guiden!

Det har været en lang mandag på arbejde i dag. Først et fællesarrangement på arbejde fra 8-15. Herefter kørte vi til Odense, samlet i så få biler, vi kunne klemme os ind i. I Odense mødtes alle kolleger på et aftalt sted. Vi skulle på byvandring med guide.

Det skulle blive dejligt med en god gåtur efter den lange konferencedag.

Da guiden åbnede munden og begyndte at tale, genkendte jeg hende lige med det samme. Det var jo vores guide fra Vico Equense i Italien. Anne-Sofie der viste os rundt i Napoli, Sorrento og Pompei – hvor sjovt!

Vi fik en snak om, hvordan vejret var meget bedre, sidste gang jeg var på med hende på tur. Hun var imponeret over, at jeg kunne huske hende. Det var jeg ikke – jeg lyttede jo til hendes historier i en hel uge. Det begyndte at regne og det var piv-koldt. Hold op, hvor vi frøs! Men vi gennemførte rundturen og sagde tak til guiden. Næste punkt på dagsordenen: Restaurant Flammen, hvor vi fik varmen og en hel masse mad. Jeg sprang dessert-buffeten over og nøjedes med kaffe.

Og så hjem mod Middelfart – og denne gang fik jeg INGEN UBEHAGELIGE OVERRASKELSER på parkeringspladsen. Ingen emsige parkeringsvagter. Pyyyyyhhhh…. Jeg satte mine kolleger af i Vissenbjerg. De fortsatte hjem i deres egne biler og jeg hjem til Strib. Uhh, jeg er så gennemkold. Og træt efter en lang dag.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar