2 Udgivet i Ferie

Inspektion på en regnvejrsdag

Det regner på Mallorca igen i dag og folk er rastløse. Regnvejr på en cykelferie er som tøvejr på en skiferie. Bare øv.

Cykelturene blev udsat, folk går ture, besøger markeder med paraply, læser bøger og bruger fitness faciliteterne. Nogen holder Strik&Drik i baren.

Kaj og jeg benyttede formiddagen til at tage ned og kigge på det sommerhus vi har booket 10 dage til september. I anledning af min 60 års fødselsdag til januar næste år, har jeg inviteret Kaj, børn, svigersøn og børnebørn til Mallorca. Det er mit ønske, at det skulle være her i Alcudia. Mormor drømmer om at bygge sandslotte på stranden i Alcudia sammen med Anna og Emil. Vi var længe om at finde et godt sted, med plads til både store og små, på de rigtige datoer og med flyafgange der passede. Men det lykkedes til sidst.

Vi fulgte en sti langs El Llac Gran er par kilometer fra vores hotel her. Der fandt vi villa Encantada.

Det lå fredeligt og godt hegnet ind bag hegn og pigtråd.

Her skal der nok være dejligt på en sommerdag.

Vi skridtede turen af mod nærmeste strand – der var ikke mange meter. Her kan der med garanti både bades og bygges sandslotte på en varm sommerdag. I dag var her vådt og koldt.

Der var cykeludlejning til både højre og venstre, mulighed for billeje og booking af udflugter, vandsport og masser af supermarkeder tæt på. Det skal nok blive godt – når det bliver sommer.

Brrrrrrr – hjemme på hotelværelset satte vi varme på og krøb under lune tæpper. Det øser ned igen. JEG cykler ingen steder i det regnvejr. Kaj cromecaster Tyrkiet Rundt og vi gør klar til en inde-hygge-feriedag mere.

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Charlotte (Uglemor)
  23. april 2024 at

  Villa Encantada – det fortryllede hus – ser ud til at passe på det hus. Jeg ønsker jeg kunne trylle skyerne væk og solen frem, både over Mallorca og Danmark.

 • Svar
  Helle
  26. april 2024 at

  Betyder det det? Fortryllet? Det lyder dejligt. Jeg håber det bliver fortryllende 😊

 • Læg en kommentar