0 Udgivet i Motionscykling

Kaptajn Helle omkring Bues gyde

Sørme om jeg ikke fik lejligheden for at være turleder igen i aften. Dermed har jeg alligevel haft Kaptajnskasketten på TO gange denne forårssæson. Jeg havde ellers kun skrevet mig på til én.

Meeen – er jeg først mødt op, har jeg faktisk ikke noget imod at være den der bestemmer. Så kan jeg nemlig ligge turen lige præcis der, hvor jeg SELV har mest lyst til at cykle. Og jeg kan lave ruten lige præcis så lang (eller kort!) som det passer mig den dag. Jeg er faktisk ret kræsen i forhold til, hvor jeg cykler.

I dag kørte jeg ud af Østre Hougvej. Den er bred og der er god plads, og så ender man i Svenstrup på de små veje. Vi skulle til Nr. Åby i dag. Jeg ville ad Aabylundvej mod Indslev Kirke og derfra videre ad Ejby Krog. Her måtte vi holde for rødt ved noget vejarbejde.

Her fra ledte jeg gruppen ud af Ejbyvej og hele vejen ud til Fjelsted. Vi lavede et frit-løb stykke, hvor folk kunne ræse noget energi ud af benene.

Herfra gik det kun én vej – hjemad.

Altonavej, Juelsmindevej, ad Bues Gyde, Æblegyden, over Ægypten, Båring, Vejlbyfed og Staurby Skov.

Vi sluttede ved Rock under Broen pladsen, hvor de er ved at bygge en festival op (skal selv med på lørdag).

Her sagde gruppen tak for i aften og vi skiltes. Klokken var 20.15.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar