0 Udgivet i Op af sofaen

Mølleåstien

7 år efter, at jeg hørte om “Mølleåstien” første gang til kommunens borgermøde om planerne i Staurby Skov, er stien endelig blevet etableret og åbnet og vi kan gå tur på den. Mølleåstien, som den altså blev døbt, er en genvej fra Strib Landevej og ind i Staurby Skov, så vi ikke behøver at gå ad den ret befærdede landevej, for at komme til indgangen af skoven.

Der var officiel åbning af stien forleden dag. Den fandt sted i kommunens arbejdstid, så den kunne det arbejdende folk (som sædvanligt) ikke deltage i indenfor normal kontor tid (sådan er mange arrangementer overstået, når vi andre kommer hjem fra arbejde).

I går gik vi tur på stien MED BARNEVOGN.

Vi tog selvfølgelig den mest spændende strækning og måtte bære vognen flere steder. Sådan er vi nemlig så gode til, at give os selv de bedste oplevelser i den her familie. Jeg har været her mange gange før, bla. sammen med Millevovsen, som tog forhindringerne i fuld firspring (og sprang en tur i åen tilligemed).

Ikke noget problem at bære barnevognen.

Babyen ville alligevel hellere sidde på fars skuldre.

Emil fylder 8 måneder om 3 dage. Han kravler rundt i fuld fart, rejser sig op ad ALT og ligner i det hele taget bare en, der ikke kan VENTE til han selv kan løbe rundt i skoven.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar