2 Udgivet i MTB by Night

MTB by night

Så fik vi kørt den første MTB by Night dette efterår. Jeg fik et par afbud på telefon og sms, så jeg troede egentlig, at jeg ville være den eneste dame i aften. Derfor blev jeg rigtig glædeligt overrasket, da jeg mødte Charlotte ved starten.

Hun og jeg fik en rigtig god time på vores mountainbikes sammen med alle drengene. På billedet herover står vi og puster ud på toppen af den berygtede “Hestebakke“. Den har IKKE fladet sig ud, hen over sommeren! Vi nåede 4 omgange på ruten, og det er jeg ganske godt tilfreds med.

Efter sådan en aften på cyklerne er man FRISK – FRISK – FRISK 🙂

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Helle MA
  3. november 2010 at

  Flot med 4 runder. 🙂
  Men hvordan gik det så med Hestebakken??? Er du frisk, eller er det for risikabelt endnu?

 • Svar
  Helle
  4. november 2010 at

  Hestebakken har jeg lært at cykle NED af – men OP er jeg endnu aldrig kommet 🙁

 • Læg en kommentar